İSTANBUL / FATİH - Şehit Fikret Metin Öztürk İlkokulu

Nis

Mübarek Ramazan ayının son günlerine gelirken okulumuz Şehit Fikret Metin Öztürk İlkokulu aile olarak Nasıl ki hevesle Ramazan Ayına hoş geldik dedik ,aynı şekilde de Ramazan ayına veda ederken aynı heves ve heyecanla elveda diyeceğiz. Tuttuğumuzun oruçların , işlediğimiz sevapların ve ettiğimiz duaların Allah tarafından kabul olunması dileği ile şimdiden Ramazan Bayramının coşkusunu yaşıyoruz. Tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, uzak kaldığımız aile büyüklerimize, akrabalarımıza ve sevdiklerimize kavuşmak nasibiyle ... Ramazan Bayramı Mübarek Ola. (diyoruz)

Ekm

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şehit Fikret Metin Öztürk İlkokulu da öğretmenleri ve öğrencileriyle Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayacağız. Bu bağlamda 23.10.2023-29.10.2023 tarihlaeri arasında tüm hafta boyunca Cumhuriyetimizin 100 yılı kutlaması çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Okulumuzun bahçesine Cumhuriyetimizin 100. yılı logosunu yaparak başladık. Bu çalışmaya vakitlerini ayırıp emek harcayan öğretmelerimiz Halil BENLİ ve Esin AKIN'a ve fikri sunan Eyüp Sami KARADENİZ'e teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuzun koridorlarında öğrencilerimiz için geleneksel oyun alanları tasarlıyoruz. İlk aşamada sek sek oyun alanı oluşturuldu.

Ekm

Öğrenci temsilcisi seçimi devam ediyor. Adaylar büyük ve tatlı bir rekabet içinde yarışıyorlar. Güzel bir demokrasi dersi oluyor.

Ekm

Okulumuzun bina içi ve bina dışı güvenliği için uyarı ve bilgilendirme tabelaları asarak can güvenliği önlemlerini arttırdık. Dolapları sabitleme kemerleri ile duvara sabitleyerek sağlama aldık. Keskin köşeleri koruma bantları ile kapladık.

Ekm

Etkinlik atölyemizde bu hafta palyaço yaptık. Öğrencilerimiz kendi elleriyle rengarenk palyaço bebekler yaptılar. İğneyle dikiş dikmeyi öğrenirken renk uyumu ve el becerilerini geliştirdiler.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıf ve Ana Sınıfı listeleri belirlendi.